• Inleiding

Inleiding

We bieden huisvesting aan ruim 5000 huishoudens in Deurne, Asten, Helmond, Laarbeek, Gemert, Someren en Delft. Het is niet de vraag wát we moeten doen, onze kerntaak blijft het bieden van goed en betaalbaar wonen aan mensen. Maar wel hóe we dat doen. Met als basis onze kernwaarden Persoonlijk, Samen en Betrokken, bieden we ruimte aan huurders, woningzoekenden, belanghebbenden en onze medewerkers. We zijn de verbindende factor en leven ons in, in de klant en zijn of haar wensen.

2017 was een levendig jaar waarin veel nieuwbouwwoningen zijn opgeleverd. We spelen een actieve rol op het vlak van wonen en leefbaarheid in de wijken. We zijn in gesprek met onze huurders en andere belanghebbenden en ondersteunen initiatieven in buurten om te verbinden en te verbeteren.

Tanja Liebers-Van Rooy, nieuwe directeur-bestuurder
per 1 september 2017

Tanja Liebers-van Rooy is per 1 september 2017 benoemd als nieuwe directeur-bestuurder van woningbouwvereniging Bergopwaarts. Tanja is sinds augustus 2006 werkzaam bij Bergopwaarts. Eerst als controller en de afgelopen zeven jaar als manager Bedrijfsvoering. Zij heeft een jarenlange ervaring in de corporatiesector en is goed thuis in de actuele opgave binnen de volkshuisvesting. De betaalbaarheid van de sociale huurwoningen en het kwalitatief passend wonen ziet zij als belangrijkste opgave.

Veel leesplezier

2017 was voor Bergopwaarts een dynamisch en succesvol jaar.
In dit verkort jaarverslag leest u wat Bergopwaarts in het afgelopen jaar gedaan heeft op het gebied van huur, bedrijfslastenverlaging, transformatie van bestaande woningen en nieuwbouwontwikkelingen. Zo krijgt u een goed beeld hoe het met Bergopwaarts is gegaan in 2017.

Ik blik graag met u terug!
Tanja Liebers-Van Rooy