• Gezond Bedrijf

    “Goed wonen tegen een betaalbare prijs, dat is Bergopwaarts!”

    Lees verder

Waar hebben we ons geld aan uitgegeven?

Al jaren sturen we aan op het verminderen van onze bedrijfslasten. Dat werpt nog steeds zijn vruchten af, daarom blijven we sturen op verlagen van kosten die wij kunnen beïnvloeden.
Het afgelopen jaar zijn de bedrijfslasten met 3% gedaald. De lasten die we niet kunnen beïnvloeden blijven echter stijgen (8%).

Onvoorziene kosten:
In 2016 werd onze regio getroffen door een zware (hagel)storm waaruit een schadelast van circa € 840.000 voortvloeide. Deze schadelast was voor rekening van Bergopwaarts.

Medewerkers

De medewerkers van Bergopwaarts maken het bedrijf. Zij verwerken vragen en klachten, regelen sleuteloverdrachten en overnames, informeren, gaan met u in gesprek, met andere woorden: zij staan voor u klaar.

Stagiaires

Leren en ontwikkelen zijn erg belangrijk en daar willen we graag een steentje aan bijdragen. Immers, jongeren zijn de werknemers van de toekomst. Daarom bieden we meerdere stageplaatsen per jaar aan op verschillende afdelingen. In 2016 hebben we Dirk (HBO Management en Vastgoed), Frank en Martijn (HBO Financieel Management), Ellis, Evi en Ian (HBO Communicatie), Jesse (WO TU) en Danielle (HBO Rechten) een plek geboden om af te studeren.